The Aristocratically Revelling Broadside

Kids Will Do Anything For Sibbie.

Mysigt med minisemester

Det finns små ånga mysiga saker som man kan göra för att få en liten lugn stund och att bara få koppla av för en stund. Det kan vara att ta en massage eller att gå och ta en fika med sina vänner. Eller det kan vara att åka på weekendpaket i trollhättan. Ja det finns så mycket som är trevligt och som förgyller vardagen lite extra.
Ja det är bra härligt att få komma iväg lite då och då och få ha det lite lugnt och skönt och koppla av för en stund.

Bra med alternativ

Ja det är ju kul att det finns lite olika saker som man kan välja på och det kommer ständigt nya saker som man kan hitta på och som man kan göra. Så det är värt att kolla upp lite nya saker och nya ställen som kan vara kul att hitta på.
Ja att kunna gå på nya små gator och hitta nya mysiga kaféer det är ju bara så mysigt och semester i sig tycker jag. Då spelar det inte så stor roll om det är i trollhättan eller om det är i Paris. Ja det är underbart att det finns olika saker att se fram emot och nya saker som man kan hitta på varje dag.
Sen så kan man ju drömmas bort också till ställen som man kanske inte hade tänkt så mycket på innan men som kanske är lite trevliga och som kan vara värda ett besök. Ja varför inte kolla upp något nytt och spännande och se vad det blir för semester nu i ärm det kanske blir något helt annat än vad som var tänkt från början. Men det blir nog bra hur som helst och väldigt mysigt att få semester oavsett vart det är eller om det är på en liten ort som man inte varit på förut.