The Aristocratically Revelling Broadside

Kids Will Do Anything For Sibbie.

Dags att fixa mobilen?

Det är lätt hänt att ens mobil går sönder, det har nog hänt oss alla och det är ju inte så konstigt med tanke på hur mycket vi använder dom nu för tiden. Förr så fanns det heller inte så många funktioner som det gör idag så det är inte så konstigt att det då och då går sönder.
Men vad kan man då göra när den går sönder? Måste man köpa nytt på en gäng ? Man kan ju faktiskt skaffa lite iphone delar och sen laga den. Eller om man inte känner att man själv klarar av det så kan man lämna in den på service.

Man behöver inte köpa nytt på en gång

Det är faktiskt inte nödvändigt att köpa nytt på en gång, man kan många gånger laga den och så fungerar den som det ska. Ja det finns många möjligheter och det är ju underbart att det är så. För man kan ske inte känner att man har pengar att lägga på en helt ny mobil så då kan det vara bra att laga den och så kan man ta hand om den på det sättet och så fungerar den bra igen.
Det är många  som göra på det viset och som säger att det fungerar jätte bra så det kan vara värt att pröva det och se om det fungerar och om det inte gör det ja men då kan man ju köpa en ny om man behöver.
Men det är värt att kolla upp och pröva att laga den först, för det är många gånger som det fungerar jätte bra och då vill man ju inte köpa nya så det tycker jag att man ska göra innan man köper en ny. Då har man i alla fall prövat och det är ju super bra om det skulle räcka.